30. nov, 2015

30 november

Vanmorgen zat ik al rond zes uur in de auto naar Laren. Bij Meerkerk natuurlijk al een drama op de weg, maar gelukkig was het nog droog. Bakkie gedaan en begonnen met de kasten. De eigenaresse kwam langs en ik kreeg er gelijk een hele kalkoen aan veren in gestoken, ze was zo blij met me dat ik er was. Er werd nog overlegt om de schilder er uit te schoppen, maar dat zou haar natuurlijk heel veel geld gaan kosten en is besloten dat ik er wat meer zou doen en hij alleen de basis af zou maken. Morgen gaat Piet mee en dan krijgen we het van de week nog niet af, maar maken wel weer een goede beurt.

Jan belde over een missverstand wat rond huist en waar ik verleden week nogal van uit mijn dak gegaan was. Dat ging niet over hem maar een ander en dan zie je dat de communicatie bij ons op zaak echt meer dan bedroevend is. Ik sluit dit hoofdstuk maar, we gaan er toch niet uitkomen.

Het was een gekkenhuis met telefoontjes en sms'jes. ik tel ruim 55 telefoontjes en berichtjes. En dan ook nog gewoon productie proberen te maken met de foon aan je oor. Nog even op de terug weg langs de Woonwulp om vernis op te halen. Daar zat jan en effe bijgepraat. Thuis weer crea bea op de computer om bonnen te maken voor de goodiebag en consumptie bonnen. Patatjes gebakken waar John erg trek in had. Hij heeft nog steeds last van zijn maag, maar het ging beter. Hij zou nog even naar zijn moeder gaan om wat spullen te brengen, maar liep een beetje te rekken. Opeens kreeg hij ontzettende maagpijn en lang te kronkelen op bed. Pijnstillers erin en dan zie je dat ik geen zuster Ursula ben, want weet eigenlijk niet wat ik er mee aan moet. Warm waterfles gemaakt en het ging weg zo snel als het kwam. Nu mijn blog bijwerken van de afgelopen dagen en dan douchen en lekker op tijd mijn mandje in. Joh ging toch nog even naar Dordt naar Ibu om de spullen te brengen. Morgen tegen zessen weer weg om Piet op te gaan halen.

Meest recente reacties

19.10 | 18:35

Ja, mooi hè. Ze hebben weer flink uitgepakt.

19.10 | 06:00

Mooi Diorama van een treinwagon. Ziet er prachtig uit

11.03 | 18:25

ja, worden er erg vrolijk van.

09.03 | 18:21

Mooie kleur roze zo dat wandje langs de trap. Dat groene was trouwens ook al mooi hoor.