26. sep, 2017

26 september

Vandaag de keuken klaar maken. Overal even de puntje op de i gezet en rond half twaalf was ik klaar. Ik kreeg een leuke fooi van Ron, ze waren meer dan tevreden. Ik zou vanmiddag met Donald bij een nieuwe klus gaan kijken, dus even langs huis gereden en daar op de parkeerplaats de auto leeg gehaald en goed opgeruimd. Die kleinere auto is toch behelpen. Rond 1 uur met Donny afgesproken bij het Kasteel, waar ik verleden jaar ook een paar maanden gelopen heb. Nu de bovenste verdiepingen schilderen. Leuke klus en lekker dicht bij huis. Rondje gelopen met Donald en daarna spullen regelen. Pipowagen bestellen en toilet, sleutels halen bij de beheermaatschappij, verf bestellen, naar de zaak vuil wegbrengen en voorraad halen, effe bij praten op kantoor, bij de groothandel vast wat verf halen en op het kasteel kaartjes door de deur doen om aan te kondigen dat ik morgen gaat beginnen. Op naar huis, John was er ook al. Hij heeft macaronie gemaakt en ik daarna nog wat mails versturen en mijn blog bijwerken. Nog effe op de bank en dan mijn mandje in.

Opmerkingen

04.10.2017 11:17

Rene

Hé Cees, Weer even bijgelezen na onze vakantie. Je hebt het maar weer druk. Binnenkort maar weer een keer wat afspreken ok. Dikke kus.

07.10.2017 07:45

Cees

Hoi jongen, Ja ik heb de jouwe ook net bijgelezen. Jullie vakantie verslag doe ik nog even op mijn gemak. Knuffel terug en tot gauw.

Meest recente reacties

19.10 | 18:35

Ja, mooi hè. Ze hebben weer flink uitgepakt.

19.10 | 06:00

Mooi Diorama van een treinwagon. Ziet er prachtig uit

11.03 | 18:25

ja, worden er erg vrolijk van.

09.03 | 18:21

Mooie kleur roze zo dat wandje langs de trap. Dat groene was trouwens ook al mooi hoor.